Home

Private Back Garden Design

Location: Terrassa, Barcelona
Site: 125 m2
Design team: Ohrizons & Moix

All images are intellectual propriety of the author

The design proposal responds to the clients desire of creating a playground outdoor space for their children, a sheltered reserved space for the dinner all surrounded by aromatic plants and evergreen climbers. A permeable stone path connects the house with the back entrance and a small tree settled in the central lawn is leading. On the north face of the garden, a selection of shadow exposed plants give more volume to the stretch space and a variety of aromatics plants are planted in concrete pots on two levels ready to be collected.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s